Olkkari on täällä!

Tällä viikolla taidemuseolla avautui paitsi vuoden ensimmäinen näyttely Kasaritaidetta Leningradista, myös odotettu oleskelutila!



Ensimmäisen kerroksen olkkari on pääsymaksusta vapaa alue, johon kaikki ovat tervetulleita vaihtamaan kuulumisia, kokoustamaan, levähtämään kierrostelun välissä tai odottamaan kaveria museotreffeille.




Henkilökunnan silmä lepää leppoisan näköisen olkkarissa (ja pehmeillä sohvilla lepäävät toisinaan jalatkin), mutta iloksemme huomasimme, että keskiviikkoillan avajaisissa myös asiakkaat ottivat uudistetun tilan heti omakseen.





Sohvat ja pöytäryhmät ovat jo paikoillaan, mutta muuten tila vielä elää. Pöydillä pyörii jo muutamia kirjoja ja lehtiä, mutta luettavaa on tulossa vielä lisää. Myös paljon kaivattua kahviautomaattia puuhataan paikalle.




Tervetuloa istuksimaan! Kuten kuvasta näkyy, Peter Von Bagh, Black Peider ja Raija Orasen Aurora Stjernvall odottelevat jo.

Hanna-Maija

Kesätyö taiteen keskellä

Hei! Tässä kirjoittelee Veera, 17-vuotias taidemuseon kesätyöläinen. Tällä hetkellä on meneillään kolmen viikon kesätyöni viimeinen päivä, j...