Blogi auki lohikäärmeen voimin!

Tervetuloa Joensuun museoiden uuteen blogiin! Vitriinien välistä -blogissa Joensuun taidemuseon, Pohjois-Karjalan museon ja Joensuun bunkkerimuseon henkilökunta jakaa tarinoita ja ajankohtaisia kuulumisia niin museotyön arjesta kuin juhlastakin.

Näin kesäkaudella ei kerrottavasta tule ainakaan pulaa! Taidemuseossa kesäkuun lopulla avautuneen Lohikäärmeen vuosi -näyttelyn ohessa järjestetään ohjelmaa kaiken ikäisille. Hieno alku oheisohjelmalle nähtiin tänään Lastenpopin yhteydessä järjestetyssä lohikäärmetyöpajassa.


Ensimmäiset tarmokkaat työpajalaiset saapuivat heti kahdentoista jälkeen. Infotiskin takaa oli ilo seurata, kuinka kuhinaa ja askarteluintoa riitti tasaisesti pitkin iltapäivää - pajalaiset päästivät sekä luovuutensa että mielikuvituksensa vauhdilla lentoon materiaalien parissa. Veikkaisinkin, että Joensuun katukuvassa näkyy nyt loppuviikosta kunnon kavalkadi mitä omaperäisimmän näköisiä lohikäärmeitä!

Museoassistentti Päivi ja lohikäärmepajan mallikappale.

Huomenna taidemuseon ala-aulassa näytteillä olevat kiinalaiset nuket pääsevät tositoimiin, kun Nukketeatteri Sytkyt esittää koko perheen nukkenäytelmän APINAKAPINA juhlasalissa klo 13.30 ja 15.30. Lastenpopin jälkeen oheisohjelma jatkuu kiinalaisen kulttuurin teemaillalla keskiviikkona 25.7. Lisätietoa oheisohjelmasta taidemuseon nettisivuilta!

Hanna-Maija Laaksonen

1 kommentti:

  1. Kiitos työpajasta! Meidän pojan huonetta koristaa nyt kaksipäinen lohikäärme :)

    VastaaPoista

Kesätyö taiteen keskellä

Hei! Tässä kirjoittelee Veera, 17-vuotias taidemuseon kesätyöläinen. Tällä hetkellä on meneillään kolmen viikon kesätyöni viimeinen päivä, j...